CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

ALGEMENE RESERVERINGSVOORWAARDEN:

(COVID 19 MAATREGELEN -ANNULERINGSVOORWAARDEN – PRIVACY VERKLARING – HUISREGELS)

COVID 19 MAATREGELEN:

We waren altijd al blij met ons kleine formaat bij Mary K (maximaal 22 personen bij een volle bezetting), maar ook nu zorgt het ervoor dat de corona regels in ons fijne pandje aan de Oudegracht in Utrecht goed op te volgen zijn.

Onze voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben we voor u in een overzicht geplaatst en betreffen de volgende onderwerpen. We zijn ervan overtuigd dat we u met deze voorzorgsmaatregelen u een prettig en ontspannen verblijf kunnen bieden in het Mary K Hotel.

  1. CHECK-IN
  2. CHECK-OUT
  3. HOUSEKEEPING
  4. GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTE
  5. HET ONTBIJT – 3 TIJDSBLOKKEN
  6. LEVERANCIERS

Heeft u feedback hierover voor ons laat het dan vooral weten.

Mist u toch nog iets of heeft u vragen over ons beleid of overnachting dan vernemen wij dat natuurlijk graag!

Stay safe, stay happy.
Team Mary K

ANNULERINGSVOORWAARDEN:

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ’s-Gravenhage en kunt u inlezen via de website van Koninklijk Horeca Nederland (klik hier).

De UVH zijn van toepassing op het Mary K Hotel, met enkele kleine aanpassingen met betrekking tot de annuleringsvoorwaarden door de unieke kenmerken van het hotel. Deze aanpassingen gaan boven de UVH.

De hieronder vermelde annuleringsvoorwaarden gelden enkel voor kamer tarieven die voor het rack tarief (reguliere tarief) zijn geboekt, dus niet voor de non-refundable tarieven. De genoemde percentages zijn een percentage over de gehele boekingswaarde, er zal bij annulering geen toeristenbelasting gerekend worden. Boekingen voor de non-refundable voorwaarden zijn niet te wijzigen of te annuleren, ongeacht de opgegeven reden. Dit houdt ook in dat non-refundable boekingen die gemaakt zijn na april 2020 helaas geen recht hebben op een voucher mocht u de reservering toch moeten annuleren.

Het kan gebeuren dat u, om welke reden dan ook, uw verblijf geheel of gedeeltelijk wilt annuleren. Zodra u dat weet, verzoeken wij u dat per e-mail te melden. Naarmate de annuleringstermijn korter is, en het dus moeilijker voor ons is om de hotelkamers aan derden te verhuren, zijn de annuleringskosten hoger. Een voorbeeld hoe het aantal nachten te lezen: Een annulering van 3 nachten kan zijn 1 kamer voor 3 nachten, of 3 kamers voor 1 nacht.

Annuleringen van boekingen tot en met 3 nachten:

Bij annulering meer dan 48 uur voor aankomstdatum: geen kosten*
Bij annulering minder dan 48 uur voor aankomstdatum: 100%

Annuleringen van 4, 5 of 6 nachten:

Bij annulering meer dan 3 weken voor aankomstdatum: geen kosten
Tussen 3 weken en 2 weken voor aankomstdatum: 25%
Tussen 2 weken en 1 week voor aankomstdatum: 50%
Binnen 1 week tevoren voor aankomstdatum: 100%

Annuleringen van 7 of meer nachten:

Bij annulering meer dan 1 maand voor aankomstdatum: geen kosten
Tussen 1 maand en 3 weken voor aankomstdatum: 25%
Tussen 3 weken en 2 weken voor aankomstdatum: 50%
Binnen 2 weken tevoren voor aankomstdatum: 100%

*Let op: 48 uur voor aankomstdatum betekent 48 uur voor 0:00 uur van de aankomstdatum. Bijvoorbeeld: als u op een maandag aankomt kunt u tot vrijdagnacht 23:59 uur annuleren. Om 0:00 uur ‘s nachts is het zaterdag en is het minder dan 48 uur voor aankomstdatum.

PRIVACY VERKLARING:

Het Mary K Hotel slaat uw gegevens enkel op t.b.v. contactopname.
Na uw verblijf bij het Mary K Hotel zult u automatisch 1 enkele e-mail ontvangen met de vraag hoe u uw verblijf ervaren heeft.
U komt niet op een mailinglijst en wij zullen uw gegevens met de uiterste zorg behandelen en nooit aan derden verstrekken.
U heeft te allen tijde het recht om uw gegevens te (laten) verwijderen.

MARY K HOTEL HUISREGELS:

Elk hotel heeft ze: huisregels. Ze klinken nooit zo vriendelijk als we bedoelden. Maar we willen ze wel van onze borst krijgen. Als gast van het Mary K Hotel vragen wij u vriendelijk deze regels na te leven. Als u een van deze regels schendt, kunnen we u verdere toegang tot ons hotel weigeren en in sommige gevallen de relevante autoriteiten op de hoogte brengen.

Agressie: Bedreigingen, misbruik of enige andere vorm van agressie worden niet getolereerd.

Alcohol: Alcoholmisbruik is ten strengste verboden in ons hotel. Drink alsjeblieft verantwoord.

Bezittingen: Het is verboden om onze bezittingen buiten het gebouw te nemen. Wanneer u een van onze bezittingen beschadigt, bent u verantwoordelijk voor het repareren of vervangen ervan. Voor de veiligheid van onze en uw eigen spullen, sluit u alstublieft uw deur na het verlaten van uw kamer. We bieden veilige vergrendeling voor reisdocumenten en waardevolle spullen. Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Als u uw waardevolle spullen bij ons achterlaat, doet u dit op eigen risico.

Kaarsen: Wierook, kaarsen, brandbare vloeistoffen zijn ten strengste verboden. Onze brandmelders zijn heel, heel gevoelig!

Klachten: Als u klachten heeft, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Op die manier kunnen we ons uiterste best doen om ze op te lossen.

Verdovende middelen: Het gebruik of verhandelen van drugs of illegale stoffen is ten strengste verboden in en rond het terrein van het Mary K Hotel.

Identificatie: Gasten moeten een geldig paspoort of identiteitskaart tonen om in het hotel te kunnen verblijven.

Lawaai: Het volume van tv en radio moet zo worden afgespeeld dat het niet buiten de kamer te horen is. Houd rekening met de andere gasten en maak geen lawaai na 22.00 uur. Alle lawaai moet worden vermeden bij het verlaten of terugkomen van het hotel uit respect voor de buren en uw medegasten.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in het Mary K Hotel.

Respect: Respecteer dit hotel, andere gasten, onze medewerkers en onze buren.

Niet-roken hotel: Het Mary K Hotel is een rookvrij hotel. Roken is niet toegestaan ​​in de kamers of andere delen van het hotel. Roken terwijl je buiten het raam van je kamer hangt, is ook niet toegestaan. Als u rookt, moeten we een vergoeding van € 250 euro in rekening brengen voor extra schoonmaakkosten en het feit dat de kamer om gezondheids- en veiligheidsredenen 24 uur daarna niet kan worden gebruikt. Wanneer u het brandalarm laat afgaan, bent u ook verantwoordelijk voor de kosten voor de brandweerlui die op vals alarm aankomen.

Let op !: Als je rookt moeten we een vergoeding van € 250, – plus extra kosten in rekening brengen als je het brandalarm af laat gaan.

Handel: Handel in goederen is verboden in en rond het Mary K-eigendom.

Bezoekers: Breng de receptie altijd op de hoogte als u gezelschap naar uw kamer brengt. Zodat we in geval van nood weten wie er in het Mary K Hotel was en nog steeds is. We behouden ons het recht voor bezoekers naar eigen goeddunken te weigeren.

Wapens: Het binnenbrengen van wapens in het hotel is ten strengste verboden en zal leiden tot onmiddellijke verwijdering en kennisgeving aan de relevante autoriteiten