CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

ALGEMENE VOORWAARDEN KAMERS

Algemene voorwaarden:

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ’s-Gravenhage en kunt u inlezen via de website van Koninklijk Horeca Nederland (klik hier).

De UVH zijn van toepassing op het Mary K Hotel, met enkele kleine aanpassingen met betrekking tot de annuleringsvoorwaarden door de unieke kenmerken van het hotel. Deze aanpassingen gaan boven de UVH.

De hieronder vermelde voorwaarden gelden enkel voor kamer tarieven die voor het rack tarief (reguliere tarief) zijn geboekt, dus niet voor de non-refundable tarieven. De genoemde percentages zijn een percentage over de gehele boekingswaarde, er zal bij annulering geen toeristenbelasting gerekend worden. Boekingen voor de non-refundable voorwaarden zijn niet de wijzigen of te annuleren, ongeacht de opgegeven reden.

Annuleringsvoorwaarden kamers:

Het kan gebeuren dat u, om welke reden dan ook, uw verblijf geheel of gedeeltelijk wilt annuleren. Zodra u dat weet, verzoeken wij u dat per e-mail te melden. Naarmate de annuleringstermijn korter is, en het dus moeilijker voor ons is om de hotelkamers aan derden te verhuren, zijn de annuleringskosten hoger. Een voorbeeld hoe het aantal nachten te lezen: Een annulering van 3 nachten kan zijn 1 kamer voor 3 nachten, of 3 kamers voor 1 nacht.

Annuleringen van boekingen tot en met 3 nachten:

Bij annulering meer dan 48 uur voor aankomstdatum: geen kosten*
Bij annulering tussen 48 uur en 24 uur voor aankomstdatum: 50%
Bij annulering minder dan 24 uur voor aankomstdatum: 100%

Annuleringen van 4, 5 of 6 nachten:

Bij annulering meer dan 3 weken voor aankomstdatum: geen kosten
Tussen 3 weken en 2 weken voor aankomstdatum: 25%
Tussen 2 weken en 1 week voor aankomstdatum: 50%
Binnen 1 week tevoren voor aankomstdatum: 100%

Annuleringen van 7 of meer nachten:

Bij annulering meer dan 1 maand voor aankomstdatum: geen kosten
Tussen 1 maand en 3 weken voor aankomstdatum: 25%
Tussen 3 weken en 2 weken voor aankomstdatum: 50%
Binnen 2 weken tevoren voor aankomstdatum: 100%

*Let op: 48 uur voor aankomstdatum betekent 48 uur voor 0:00 uur van de aankomstdatum. Bijvoorbeeld: als u op een maandag aankomt kunt u tot vrijdagnacht 23:59 uur annuleren. Om 0:00 uur ‘s nachts is het zaterdag en is het minder dan 48 uur voor aankomstdatum.

Privacy verklaring: 
Het Mary K Hotel slaat uw gegevens enkel op t.b.v. contactopname.
Na uw verblijf bij het Mary K Hotel zult u automatisch 1 enkele e-mail ontvangen met de vraag hoe u uw verblijf ervaren heeft.
U komt niet op een mailinglijst en wij zullen uw gegevens met de uiterste zorg behandelen en nooit aan derden verstrekken.
U heeft te allen tijde het recht om uw gegevens te (laten) verwijderen.