CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

ALGEMENE VOORWAARDEN KAMERS

Algemene voorwaarden:

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ’s-Gravenhage en kunt u inlezen via de website van Koninklijk Horeca Nederland (linkje).

De UVH zijn van toepassing op het Mary K Hotel, met enkele kleine aanpassingen met betrekking tot de annuleringsvoorwaarden door de unieke kenmerken van het hotel. Deze aanpassingen gaan boven de UVH.

De hieronder vermelde voorwaarden gelden enkel voor kamertarieven die voor het rack tarief zijn geboekt, dus niet voor de non-refundable tarieven. Boekingen voor de non-refundable voorwaarden zijn niet de wijzigen of te annuleren, ongeacht de opgegeven reden.

Annuleringsvoorwaarden kamers:

Het kan gebeuren dat u, om welke reden dan ook, uw verblijf geheel of gedeeltelijk wilt annuleren. Zodra u dat weet, verzoeken wij u dat per e-mail te melden. Naarmate de annuleringstermijn korter is, en het dus moeilijker voor ons is om de zaal/hotelkamers aan derden te verhuren, zijn de annuleringskosten hoger.

Annuleringen van boekingen tot en met 3 kamers:

Bij annulering meer dan 48 uur voor aankomstdatum: geen kosten*
Bij annulering tussen 48 uur en 24 uur voor aankomstdatum: 50%
Bij annulering minder dan 24 uur voor aankomstdatum: 100%

Annuleringen van een groepsboeking te weten vanaf 4, 5 of 6 kamers of reserveringen langer dan 7 nachten:

Bij annulering meer dan 3 weken voor aankomstdatum: geen kosten
Tussen 3 weken en 2 weken voor aankomstdatum: 25%
Tussen 2 weken en 1 week voor aankomstdatum: 50%
Binnen 1 week tevoren voor aankomstdatum: 100%

Annuleringen van een groepsboeking van 7, 8 or 9 kamers:

Bij annulering meer dan 1 maand voor aankomstdatum: geen kosten
Tussen 1 maand en 3 weken voor aankomstdatum: 25%
Tussen 3 weken en 2 weken voor aankomstdatum: 50%
Binnen 2 weken tevoren voor aankomstdatum: 100%

*Let op: 48 uur voor aankomstdatum betekent 48 uur voor 0:00 uur van de aankomstdatum. Bijvoorbeeld: als u op een maandag aankomt kunt u tot vrijdagnacht 23:59 uur annuleren. Om 0:00 uur ‘s nachts is het zaterdag en is het minder dan 48 uur voor aankomstdatum.

De hierboven genoemde percentages zijn percentages van de kamerprijzen, er zal bij annulering geen toeristenbelasting gerekend worden.

ALGEMENE VOORWAARDEN VERGADERZAAL

Het reserveren van uw bijeenkomst

Reserveren geschiedt op basis van beschikbaarheid. Voor inlichtingen en reserveringen kunt u contact opnemen met het Mary K hotel via telefoonnummer 030-2304888 of een e-mail sturen naar info@marykhotel.com.

Optionele reservering plaatsen

Graag verzorgen wij een (optionele) reservering voor uw bijeenkomst, welke wij twee weken voor u aanhouden. Wanneer blijkt dat we de voor u optioneel gereserveerde ruimte eerder definitief voor een ander gezelschap kunnen reserveren, zullen wij contact met u opnemen en u verzoeken binnen 48 uur een beslissing te nemen over het al dan niet definitief maken van uw bijeenkomst. Wanneer u uw reservering definitief maakt, gelden hiervoor per direct de Uniforme Voorwaarden Horeca en sturen wij u een bevestiging. We ontvangen deze graag binnen twee werkdagen per e-mail voor akkoord van u retour. Deze e-mail geldt dan tevens als bindende reservering. De details met betrekking tot de invulling van de dranken en spijzen dienen tevens uiterlijk 1 week voor datum bij ons bekend te zijn. Het definitieve aantal deelnemers dient uiterlijk 1 week voor datum aan ons doorgegeven te zijn. Vanaf een week voor aankomst tot en met de dag van de bijeenkomst mag het aantal deelnemers nog 10% afwijken van het definitieve aantal deelnemers, zonder dat we hier no-show kosten voor in rekening brengen.

Betalingsvoorwaarden

De gehele factuur wordt na uw bijeenkomst naar u gestuurd op het door u opgegeven e-mail adres. Deze dient binnen twee weken overgemaakt te worden op IBAN rekeningnummer NL30 TRIO 039.04.50.979 ter attentie van Mary K Hotel onder vermelding van uw (bedrijfs-)naam en de datum van uw bijeenkomst en het factuurnummer.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer u besluit een reeds bevestigde reservering te annuleren, zijn wij genoodzaakt de volgende annuleringskosten in rekening te brengen:

Meer dan 2 weken voor datum van de bijeenkomst kan de reservering kosteloos geannuleerd worden.
Tussen 2 weken en 1 week voor datum van de bijeenkomst wordt 50% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
Binnen 1 week voor datum van de bijeenkomst wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht. Binnen 1 week voor datum van de bijeenkomst zal tevens de cateringwaarde in rekening gebracht worden.