CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

OVER HET MARY K HOTEL

‘ZO VOELT ULTIEME EN VERANTWOORDE LUXE’

Hier boekt u niet zomaar een hotelkamer. U komt overnachten in het funky hotel van Mary K waar comfort en kunst perfect samensmelten.

Dit boetiek hotel bevindt zich in een prachtig monumentaal pand aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Het heeft 10 unieke hotelkamers van verschillende grootte en uitstraling, welke door Mary K zelf samen met verschillende Utrechtse kunstenaars zijn vormgegeven. In de gezellige lobby kunt u van een heerlijk biologisch ontbijt genieten met een tijdschrift of krantje erbij. Of u komt gewoon even ontspannen onder het genot van een drankje binnen of buiten in onze tuin. Onder het hotel bevindt zich een prachtige 14de-eeuwse werfkelder, waar we een splinternieuw hotel appartement hebben gerealiseerd, kamer 10.

Mary K vindt dat een stoer en gedurfd interieur prima samengaat met een comfortabel en luxe verblijf. Hoewel het Mary K Hotel u alle gemakken van een luxehotel biedt, heerst er een persoonlijke en huiselijke sfeer. Onze teamleden wonen allemaal in Utrecht en zijn enthousiaste ambassadeurs van de stad. Wij helpen u graag op weg met eigen tips en advies op maat.

Ga tijdens uw hotelverblijf in het centrum van Utrecht ook op ontdekkingstocht door andere delen van Nederland. Zo zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Den Bosch en Arnhem minder dan 30 minuten met de trein. Vanuit Utrecht centraal station reist u gemakkelijk door heel Nederland.

Mary K heeft een groen hart en brengt dit met trots in de praktijk. Met haar eigen Green Deluxe Ecolabel  communiceert ze zowel online als offline op welke manieren ze zich voor onze planeet inzet.

Op onze eigen persoonlijke wijze ontvangen we dagelijks nieuwe en terugkerende toeristen en zakenmensen van over de gehele wereld. We hopen u binnenkort ook te mogen ontvangen in het Mary K Hotel!