CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

KUNST

Iedere paar maanden hosten we een nieuwe expositie in het Mary K Hotel van een beginnende of gevestigde kunstenaar. Schilderijen, foto’s, grafisch werk, kleding of street-art, het komt allemaal voorbij. De exposities vinden plaats in de receptie en werfkelder en zijn voor iedereen toegankelijk, mits de ruimtes niet zijn geboekt voor een bijeenkomst. Verder is bijna elke kamer voorzien van een artistieke uitspatting.

Huidige Expo: Johan van Spanjen. Grafische vormgeving.

Hij is grafisch vormgever en heeft voorheen veel illustraties en modeltekeningen gemaakt. Deze expositie bestaat uit een vijftal experimentele beelden met het thema lichaam en energie in de tijd van vandaag. Nog te bewonderen tot eind december.

De line-up voor 2018:

Januari-maart: BoomArtwork.

Eric van den Boom is gespecialiseerd in Lettering en Illustraties en Grafisch ontwerp. Hij heeft samengewerkt met grote merken als Ray Ban, Netflix, Rivella, Subway en Warsteiner. En begin 2018 hangt hij wat moois op bij ons. Yay!

April-juni: Teddies in Space.

Philipp Jordan gebruikt vooral waskrijt en spuitbussen op canvas.  Zijn beroemde teddyberen hebben ons hart gestolen en we kijken ernaar uit dat hij in April onze receptie komt aankleden.

Juli-september: BenteDesign.

Bente Hoogeveen: is grafisch designer. Ze maakt fotografisch werk, collages en illustraties. We zijn erg benieuwd naar wat ze bij ons op gaat hangen in juli.

Oktober-December: jij?