CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

VERGADEREN IN HET CENTRUM VAN UTRECHT

Het Mary K Hotel en haar vergaderlocatie bevinden zich in het hart van Utrecht centrum op een korte loopafstand van het Centraal station. Via een aparte ingang op waterniveau betreedt u de prachtige 14de -eeuwse werfkelder van het Mary K Hotel.

Deze inspirerende en duurzame ontmoetingsruimte is super stijlvol, funky en huiselijk vormgegeven. Ideaal voor kleinschalige vergaderingen, brainstormsessies en trainingen en helemaal naar uw eigen wensen in te richten.

Meer informatie

Vergaderen Utrecht centrum

2 tot 18 personen

Vergaderen Utrecht

Tot 15 personen

Vergaderen Utrecht centrum

Tot 35 personen

Biologische catering Hotel Utrecht

Biologische catering

Vergaderen Utrecht

Beamer, flipover, geluidsapparatuur

Meeting Utrecht

Zaalhuur

VERGADER OPSTELLINGEN EN FACILITEITEN
Een grote tafel, U- of theater opstelling. Of wilt u liever een informele opstelling met fijne grote lounge banken. Verschillende zitjes is ook mogelijk. Door deze multifunctionele benadering is onze zaal voor ontelbare doeleinden te gebruiken. Vertel ons uw wensen en wij maken een passend voorstel.
De zaal is uiteraard voorzien van snelle veilige wifi en een vaste internetverbinding voor conference calls. Vergaderfaciliteiten kunt u indien gewenst bij boeken. Dit zijn een beamer met scherm, een flip over en professionele geluidsapparatuur.

BIOLOGISCHE CATERING
Onze zaal heeft een eigen gezellige bar gevuld met een uitgebreid assortiment aan bio sappen, fris van Fritz, Earth water en diversen bieren en wijnen. Allen biologisch of uit de buurt! Voor lunches, borrelhapjes of zoete lekkernijen werken we samen met kleinschalige cateraars uit de stad.

GREENDELUXE CERTIFIED
Dat wij groen ondernemen heel belangrijk vinden, ziet u niet alleen terug in ons F&B-assortiment. De vergaderstoelen zijn bijvoorbeeld van gerecyclede tractorbanden. Al ons drukwerk, papier en pennen zijn van gerecycled materiaal. We hebben een energiezuinige beamer en verlichting en uiteraard liften we mee op alle MVO-maatregelen die Mary K in het hotel heeft getroffen. Een uitgebreide lijst vindt u hier.

ARRANGEMENTEN
Om het u wat gemakkelijker te maken hebben wij een paar inspirerende arrangementen voor u samengesteld. Deze vergaderarrangementen zijn gebaseerd op een bijeenkomst van een gehele dag. De prijzen zijn per persoon en exclusief de zaalhuur a € 450,- per dag exclusief btw.
Mocht u slechts een dagdeel of juist meerdere dagen willen vergaderen. Heeft u andere wensen met betrekking tot de catering of een activiteit om de dag te breken? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee en stellen een passende offerte voor u op.

Wij nodigen U van harte uit om langs te komen en samen onder het genot van een Utrechts bakkie uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Bel 030-2304888 voor een afspraak of mail naar info@marykhotel.com.

Wilt u liever online de ruimte bekijken? Dat kan middels de 360° weergave: Vergaderen Mary K Hotel.

VERGADERARRANGEMENTEN

Vergaderen centrum Utrecht
Vergaderen centrum Utrecht
Hotelkamer met uitzicht gracht

GOED VERZORGDE TRAININGSDAG

 • Ontvangst met koffie, thee, water & koekjes. Dit wordt gedurende de gehele dag ververst.
 • In uw meeting ruimte staan alle vergaderfaciliteiten tot uw beschikking.
 • Rond het middaguur wordt een gezonde en heerlijke Boeren Lunch geserveerd met broodjes, fruit en een zoete lekkernij.
 • Halverwege de middag, tegen de tijd dat de aandacht begint te verslappen, serveren wij vers fruit en Tony Chocolonely repen, zodat er weer voldoende energie is om de middag succesvol af te ronden.
 • De deelnemers mogen ‘s middags een drankje uit de ‘honesty bar’ pakken. Keuze uit biologische sappen, Fritz frisdranken of Earth water.

Prijs: € 31,50 p.p. exclusief de zaalhuur van €450 en exclusief BTW

CREATIEVE BRAINSTORMSESSIE

 • Ontvangst met koffie, thee, water & koekjes.
 • Uw meeting ruimte is opgezet in een informele setting met verschillende hoekjes van banken, een tafel en een stoelenkring voor extra bewegingsruimte en om de inspiratie een maximale boost te geven.
 • De zaal is voorzien van snelle veilige wifi en 2 flipovers.
 • Rond het middaguur wordt er een heerlijk gezonde power lunch geserveerd met verschillende salades, brood met tapanade en fruit. Geen ‘afterlunch-dip’ dus, maar alle benodigde vitamines voor een actief tweede gedeelte van de dag.
 • Gedurende de middag mogen de deelnemers 2 drankjes per persoon uit de ‘honesty bar’ pakken. Keuze uit biologische sappen, Fritz frisdranken of Earth water.
 • Na uw meeting proost u op de succesvolle dag met een glas prosecco en huisgebrande nootjes.
 • NB: Heeft u al eens gedacht aan het grafisch faciliteren van uw dag? We kunnen indien gewenst een professionele illustrator inhuren om de essentie van uw brainstorm in beeld vast te leggen.

Prijs: € 33,50 p.p. exclusief de zaalhuur van €450 en exclusief BTW

MEET & SLEEP

 • Op zoek naar een unieke vergaderlocatie waar u ook heerlijk kunt overnachten? Gevonden!
 • Ontvangst met koffie, thee, water & koekjes. Dit wordt gedurende de gehele dag ververst.
 • Uw meeting ruimte is van alle vergaderfaciliteiten voorzien.
 • Rond het middaguur wordt een uitgebreide lunch geserveerd met soep, salade en broodjes.
 • Halverwege de middag zorgen we voor wat extra brainfood met huisgebrande nootjes en vers fruit.
 • In uw meeting ruimte bevindt zich een volledig gevulde bar, hier kunt u lekker borrelen en napraten voordat u in de stad gaat dineren. We helpen u graag met het vinden van een geschikt restaurant.
 • Aan het eind van de avond geniet u van een welverdiende nachtrust in uw luxe hotelkamer.
 • De volgende ochtend serveren wij u een heerlijk ontbijt naar keuze. Waarna u helemaal opgeladen aan de tweede vergaderdag kunt beginnen.

Prijs: op aanvraag in verband met beschikbaarheid kamertypes, aantal dagen vergaderen en catering wensen.

Wilt u een prijsopgaaf?