CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

REVIEWS, PERS EN AWARDS

We hebben de Trivago award voor beste 3* hotel van Nederland gewonnen! De allerliefste, gezelligste, mooiste, leukste en fijnste gasten verbleven dus bij ons. Dank u wel reizigers, zakenlieden, citytrippers, feestvierders, wetenschappers en romantici voor u reviews. Trek vanavond een flesje open en proost op uzelf!

De Michelin gids zegt: “Sommige hotels hebben hét, en Mary K is er zo een. Woorden schieten tekort om het design van dit op-en-top moderne hotel te beschrijven. Om er toch maar enkele te noemen: fris, speels en een tikje artistiek. U gaat gegarandeerd naar huis met ideeën voor de inrichting van uw eigen plek!”

Waar je in Utrecht moet slapen volgens de Washington Post: “Mary K Hotel: Artsy, unpretentious, historic hotel overlooking the canal, with cellar patio at water level.”

De Playboy zegt: “Als het hier niet lukt je meisje in de juiste mood te krijgen dan zoek je het maar lekker zelf uit.”

Lonely Planet: een ‘top choice’ hotel. “A bevy of Utrecht artists decorated the rooms at this ideally situated canal house.”

De Standaard (dagblad in Belgie) zegt: “Niet luxe óf duurzaamheid, maar de twee samen. Oud, nieuw, borrowed en thuiskomen, allemaal door mekaar. En dan nog eens goed gelegen en met liefde gebracht. Waarom bent u nog niet op weg?”

Best of the Best Tripadvisor Tripadvisor Hall of Fame

Op Tripadvisor zijn wij de winnaar geworden van een Travellers’ Choice™ Awards 2015, 2016, 2019 en 2020! in de categorie Beste Service en Romantische hotels. Dit betekent dat we bij de 25 hotels in Nederland met de beste service en romantische kamers horen. Ook hebben we de afgelopen 7 jaar op rij een “certificaat van uitmuntendheid” gekregen. Hiermee behoren we tot de top 1% wereldwijd van alle hotels.

Hier zijn we super trots op! Bedankt voor al diegenen die de tijd hebben genomen om iets over ons te schrijven. Een aantal Tripadvisor reviews titels:
“Stop looking and book this NOW!!! You will not find a better place to stay than this perfect gem”
“Best hotel in town, maybe in the country. ”
“Outstanding. Luxury at its best.”
“Beautiful Sustainable Retreat”

Op Hotels.com zijn we beoordeeld met een 4.9 van de 5. Hiervoor hebben we een Gold award ontvangen. Hiermee staan we op een gedeelde eerst plaats voor beste hotel van Nederland. Daarnaast de ‘Loved by guests, Most Wanted Award 2020’!

En recent heeft HotelsCombined de grootste analyse afgerond van gast beoordelingen wereldwijd. Hieruit kwam een 9.9 van 10 score voor het Mary K Hotel, en daarmee de volgende award:

2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE

HotelsCombined

9.9 Rated by Guests