CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

Route

Met de trein:

Wij denken dat u het beste met de trein naar Mary K toe kunt komen. Het Centraal station ligt op een korte loopafstand van het hotel en op die manier bent u ook nog eens lekker groen bezig! Kijk hier voor de dienstregeling van de NS.

Wanneer u met de trein bent aangekomen, loopt u als volgt:
Loop in het Centraal station Utrecht richting de uitgang ‘Centrum’ (sporen zijn aflopend in getallen). U kunt na de poortjes niet meer rechtdoor dus gaat u linksaf. Dan loopt u naar buiten en meteen rechts weer Hoog Catharijne in. Binnen volgt u de borden ‘Vredenburgplein’. Buiten steekt u het plein over en gaat u een van de straatjes richting de Oudegracht in en loop de Oudegracht naar links af tot u bij nummer 25 komt.

Met de auto:

Het Mary K Hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Maar er zijn verschillende parkeermogelijkheden op loopafstand van het hotel.

  1. U kunt parkeren bij parkeergarage Paardenveld die zich op ongeveer 5 minuten lopen van het hotel bevindt. (€28,00 per 24 uur)
  2. Als u minimaal 1 dag van te voren reserveert, kunt u bij P5 in Hoog Catharijne voor € 15,- (ma. t/m do.) of voor € 17,50 (vr. t/m zondag) een hele dag parkeren. 10 minuten lopen naar het hotel. https://parkerencentrumutrecht.nl/
  3. U kunt ook op straat in ‘de vogelenbuurt’ vlakbij het hotel parkeren. Tarieven zijn: € 3,50 per uur, ma t/m za 09.00-23.00 uur en voor €24,40 voor een dagkaart van 09:00-23:00 uur. Zondag gratis parkeren.
  4. De goedkoopste optie is P+R net buiten het centrum: U parkeert voor €5,00 per dag inclusief openbaar vervoer naar uw bestemming in het centrum. Welke P+R op uw route ligt kunt u vinden op de volgende website door uw vertrekpunt in te vullen: http://www.slimutrechtin.nl

U kunt natuurlijk eerst uw bagage bij Mary K afleveren voordat u de auto gaat parkeren. We hebben een veilige opslag achter de receptiebalie.

Met de taxi van schiphol

Als u een taxi wilt nemen van of naar Schiphol dan raden wij u aan om deze vooraf te reserveren. U kunt dit doen bij UTC Utrecht met een vooraf bepaald scherp tarief zonder lopende meter en een goede service.

Bij aankomst op Schiphol werkt het als volgt:

U kunt zich melden bij de balie van Schiphol Transfer Assistance (STA).

De medewerkers van de STA-balie brengen u – en eventuele medereizigers – in contact met de taxichauffeur van het taxibedrijf dat u vanaf Schiphol verder zal vervoeren. De STA-balie bevindt zich op Schiphol Plaza ter hoogte van Aankomsthal 4 en is 7 dagen in de week en 24 uur per dag geopend.

Bij STA-balie kunnen geen taxiritten worden geboekt. Voor ad-hoc ritten zullen de mensen u altijd doorverwijzen naar de straat taxi’s bij de officiële opstelplaatsen op Schiphol. Wij adviseren u dan om telefonisch te reserveren bij UTC Utrecht om een vast tarief af te spreken.