CHECK DATES AND BOOK HERE
menphoneu

Mary’s Crew

Mogen we u voorstellen: ons dream team! Marijke, John, Niels, Loes, Marije en Roos.

Marijke

De baas, de chef, de kapitein, en bovenal Miss Mary K herself! Ze rockt deze business als geen ander en ademt het hotel in hart en nieren. Dankzij haar achtergrond in interieurvormgeving en horeca voelt zij haarfijn aan hoe ze Mary K moet runnen. Een uiterst charmante perfectionist met een scherp oog voor detail. The coolest boss in town!

Mary K Hotel Utrecht

John

Handyman en liefde van Miss K. Met een achtergrond in de bouw is John dé aangewezen persoon als er iets gefixt moet worden in het hotel. Altijd vrolijk, nooit een slechte dag. Werkte eerst achter de schermen, maar maakt nu officieel deel uit van de crew. Een troubleshooter eerste klas, hij regelt werkelijk álles.

Mary K Hotel Utrecht

Niels

Niemand neemt zo enthousiast de telefoon op als Niels. Met een achtergrond in toerisme en marketing is hij de rechterhand van Mary K. Hij onderhoudt het contact met boekingswebsites en externe partijen. Goedlachs en komt altijd binnen op zijn racefiets, weer of geen weer. Hij weet van alles wel íets, waar zouden we zijn zonder hem?

Loes

Ze begon met een expo aan de muur, maar kwam later terug als hostess. Combineert haar werk bij Mary K nu met haar werk als freelance illustrator. Daarnaast heeft deze artistieke chica een web shop voor vintage spul. www.newsoul.nl Oh, en zingen kan ze ook! Haar album is bijna af!

Marije

Ze is een oude bekende van Mary K. Ooit organiseerde ze film- en debatavonden in de werfkelder en nu is ze terug om als hostess aan de slag te gaan. Naast het werk bij Mary K is Marije coach, geeft ze workshops op het gebied van seksuele voorlichting en maakt ze de Ongehoord! podcast waar ze met sprekers in binnen- en buitenland praat over seksualiteit, gender, identiteit en feminisme.

Roos

Eén van onze ZZP krachten. In haar leven en werk is haar interesse voor de mens altijd een leidraad geweest. Ze heeft een natuurlijk gevoel voor mensen en sferen wat bij haar opdrachten als sociaal psycholoog en professioneel coach geweldig van pas komt. Maar zeker ook bij Mary K als hostess. Gaat u maar lekker achterover zitten, Roos zorgt op haar vrolijke en ontwapenende manier dat alles voor u tot in de puntjes geregeld is.